Kuule kaalien kutsu – kata kevyet herkut joulupöytään

Kuule kaalien kutsu – kata kevyet herkut joulupöytään

Monipuoliset kaalit taipuvat helposti juhlaruoaksi ja tuovat uusia makuja joulun kattaukseen.

     Kaalisesongin ei tarvitse rajoittua vain syksyyn.                Kaalien ei myöskään tarvitse jäädä pelkästään               arkiruokien tutuksi raaka-aineeksi. Ruoka-,                       ravitsemus- ja kotitalousneuvonnan kehitys-                     päällikkö Marita Suontausta Maa- ja koti-
     talousnaisten Keskuksesta kehottaa nostamaan
     kaalin juhlapöytään.

    ”Monissa kodeissa jouluruokiin kuuluu haudutettu
     punakaali. Se on mainio lisuke, mutta punakaalista
     saa loihdittua myös näyttäviä juhlaruokia. Esimerkiksi
     granaattiomenoilla tai puolukoilla höystetty lehtikaali-
     punakaalisalaatti sopii loistavasti makujensa ja
     värinsä puolesta joulupöytään”, Marita vinkkaa.

      

      

 Marita Suontausta
 kehityspäällikkö, ruoka, ravitsemus ja kotitalousneuvonta
 Maa- ja kotitalousnaisten Keskus
 040 526 4619
 marita.suontausta@maajakotitalousnaiset.fi

Jaa