Nämä määrät koskevat juhlatarjoiluja, joissa tarjolla on useampaa laatua. Jos tarjoilu on suppea, tarvitaan isompia määriä. Muista, että tarvittavaan määrään vaikuttavat myös esimerkiksi vieraiden ikä ja edellisen ruokailun ajankohta.
5 dl:n pullataikina:
- pikkupullia noin 40 kpl
- korvapuusteja noin 30 kpl
- pullapitkoja 2 kpl, yhdestä pitkosta 25 viipaletta
- pullakranssi 1 kpl noin 40-50 viipaletta
5 dl:n sämpylä- tai leipätaikina:
- pyöreitä tai vuokaleipiä 2 kpl
- patonkeja 2-3 kpl
- sämpylöitä noin 20 kpl
Kahvikakku: 25 - 30 viipaletta
Kääretorttu: noin 15 viipaletta
Uunipannullinen piirakkaa tai leivoksia: 25 - 30 palaa
Pyöreä piirasvuoka, halkaisija n. 26 cm: 8 - 16 palaa
4 munan täytekakku: 10-15 hengelle
Kahvi:
- 5 hengelle, n. 10 kkp, 1,5 l vettä + 2,25 - 2,5 dl (n.100 g) kahvijauhetta
- 10 hengelle, n. 20 kkp, 3 l vettä + 4,5 - 5 dl (n. 200 g) kahvijauhetta
- 25 hengelle, n. 50 kkp, 8 l vettä + 11 dl (n. 500 g) kahvijauhetta
- 50 hengelle, n. 100 kkp, 15 l vettä + 22 dl (1 kg) kahvijauhetta
Huomaa, että kahvikupillinen (kkp) on vain 1,25 dl eli pienempi kuin arkikäytössä olevat isommat kahvimukit.
Tee:
- 10 hengelle, 4 l vettä, 1 dl teelehtiä