Bussiretki Kuukanpään maisema-alueelle

Kuva: Upe Nykänen

Bussiretki Kuukanpään maisema-alueelle

22.05.2018

Lähde tutustumaan kauniiseen Jyväskylän Kuukanpään maisema-alueeseen!

Kuukanpään maakunnallisesti arvokkaassa kulttuurimaisemassa yhdistyvät keskisuomalaisen maaseutumaiseman tyypilliset elementit. Alueen maisemakuvaa hallitsevat laajat peltoaukeat, avoimet vesistönäkymät ja ympäröivät metsäiset mäet.

Retkellä perehdytään alueen sekä maiseman historiaan ja nykyiseen elämään. Kuulet mm. millaisia arvoja sisältyy maakunnallisesti arvokkaaseen maisema-alueeseen, milllaista on toimia yrittäjänä alueella ja millaista elämää Karjalasta tulleet siirtolaiset elivät.

Lähtö klo 17.00 Jyväskylästä kaupunginteatterin pysäkiltä (Vapaudenkatu 36). Bussiin voi nousta myös Palokasta Matinmäen tienhaaran pysäkiltä (n. klo 17.10) tai Hiekkapohjan tienhaaran pysäkiltä (n. klo 17.15 ). Paluumatkalla ajamme samojen pysäkkien kautta. Takaisin Jyväskylän kaupunginteatterilla olemme noin klo 20.00.

Retkeen sisältyy kahvitarjoilu Salmelan tilalla.

Retki on kaikille avoin ja maksuton mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista 17.5.2018 mennessä. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mistä nouset bussin kyytiin ja onko sinulla erityisruokavaliota.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Kirsi Koskela, kirsi.koskela@maajakotitalousnaiset.fi / p. 043 824 9641

Tilaisuuden järjestää Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ -hanke ja Jyväskylän kaupungin ympäristöluotsit
 

 

Tapahtuman ajankohta: 22.05.2018 17:00 - 20:00
Postinumero ja -toimipaikka: Jyväskylä

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut