Villiyrtit ruoanvalmistuksessa -webinaari

Villiyrtit ruoanvalmistuksessa -webinaari

11.06.2020

Villiyrttireseptejä ja vinkkejä villiyrttiruokien ja -juomien valmistukseen

Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään?

Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat parhaat villiyrttireseptinsä ja antavat vinkkejä villiyrttien käyttöön.

Tilaisuus pidetäään etänä Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.

Tapahtuman ajankohta: 11.06.2020 17:00 - 19:00
Hinta: 35
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 11.06.2020 12:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt