WEBINAARI: Järven tilan luokittelu, seuranta ja tarkkailu

WEBINAARI: Järven tilan luokittelu, seuranta ja tarkkailu

31.10.2018

Asiantuntijoina kehittämispäällikkö, FT, Dos. (kasvitiede) Seppo Hellsten ja tutkija Minna Kuoppala Suomen ympäristökeskuksesta.

Miten ja millä perusteella vesistöjen tilaa luokitellaan? Mistä voin hakea tietoa lähijärvieni ekologisesta tilasta ja voinko itse arvioida ekologista tilaa? Entä millaista seurantaa viranomaiset tekevät? Tietoa järvien tilan luokittelusta, seurannasta ja tarkkailusta.
Asiantuntijoina kehittämispäällikkö, FT, Dos. (kasvitiede) Seppo Hellsten ja tutkija Minna Kuoppala Suomen ympäristökeskuksesta.
 
Ilmoittaudu webinaareihin tästä: https://link.webropolsurveys.com/S/756BFDAADFCDEDF2
 
**********
 
Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hankkeen webinaarit kutsuvat mukaan oppimaan ja keskustelemaan ruokahävikistä, ruokahävikin vaikutuksista, vesistöjen hyvinvoinnista ja keinoista, joilla voimme vaikuttaa vesistöjen hyvinvointiin. 
 
Tule mukaan! Webinaarit järjestetään keskiviikkoaamuisin klo 10 ja ne kestävät noin 45 minuuttia. Webinaarin linkki aukeaa noin 10 minuuttia ennen ohjelman alkua. Linkki webinaariin päivitetään tälle sivulle. Voit myös ilmoittautua etukäteen, jolloin saat linkin suoraan sähköpostiisi. Webinaarit tallennetaan, ja ne voi katsoa myös jälkikäteen. 
 
**********
 
Seuraa hankkeen viestintää: #hukkaruotuun #ruokahukkaruotuun #katsevesistöihin #ravinteetkiertoon #RAKI2 #kärkihanke #vaikutavesiin
 
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukkaruotuun
www.maajakotitalousnaiset.fi/hukantorjuntapartio  
 
Webinaarit ovat osa Maa- ja kotitalousnaisten Suomen ympäristökeskuksen koordinoiman Vesistökunnostusverkoston yhteisen Ruokahukka ruotuun, katse vesistöihin -hanketta, jolla tarjotaan kuluttajille tietoa mahdollisuuksista vaikuttaa ympäristön, erityisesti vesistöjen tilaan omilla valinnoillaan sekä edistää ravinteiden kierrätystä. Tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä ja aktivoida vapaaehtoista vesienhoitotyötä havainnollistamisen ja positiivisen viestinnän avulla. Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta Ravinteiden kierrätyksen edistämistä ja Saaristomeren tilan parantamista koskevasta ohjelmasta. Hanke toteuttaa hallituksen Kiertotalouden läpimurto ja puhtaat ratkaisut käyttöön -kärkihanketta.
 
 
 
  
Tapahtuman ajankohta: 31.10.2018 10:00
Hinta: Maksuton

Jaa

Palvelut