Opintomatka Pirkanmaalle

Opintomatka Pirkanmaalle

30.11.2019

Lähde mukaan tutustumaan Ahlmanin Kartanoon, Peevon vuohitilaan ja Sastamalan vanhan ajan joulumarkkinoille!

Luonnosta tuotteeksi -hanke järjestää jouluisen opintomatkan Pirkanmaalle 30.11.2019 klo 8:00-18:15.

Aamupäivällä tutustumme Ahlmanin Kartanoon Tampereella. Meille esitellään kartano - maatila - oppilaitoksen toimintaa ja syömme brunssia Ravintola Annassa. Ravintolassa käytetään paljon lähiruokaa ja luonnon antimia. (Ruokailu on omakustanteinen 15 euroa). Pihapiirissä joulutori, jossa paikallisia tuottajia ja käsityöläisiä myymässä omia tuotteitaan. Tilapuoti on auki ja siellä myydään mm. Ahlmanin tilameijerin tuotteita. Ostoksia varten kannattaa varata mukaan käteistä.

Iltapäivällä vierailemme Peevon vuohitilalla Sastamalassa. Tilalla toimii pienjuustola ja siellä valmistetaan vuohenmaitokosmetiikkatuotteita. Kosmetiikassa käytetään myös tervaa, turvetta ja pihkaa.

Käymme myös Sastamalan vanhan ajan joulumarkkinoilla Suomalaisen kirjan museo Pukstaavissa ja sen pihapiirissä. Markkinoilla Virtamies Bäckmanin limonaaditehdas esittelee meille toimintaansa. Tehtaan valikoimiin kuuluvat mm. mansikka- ja herukkalimonaadit. Kahvila Pukstaavissa voi nauttia omakustanteiset iltapäiväkahvit.

Opintomatkan hinta 45 euroa (sis. alv). Opintomatka toteutuu jos lähtijöitä on vähintään 15.

Ilmottautumiset 15.11.2019 mennessä. Muista ilmoittaa mahdolliset erikoisruokavaliot.

 

Tapahtuman ajankohta: 30.11.2019 08:00 - 18:15
Hinta: 45 euroa
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 15.11.2019 22:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

Palvelut