Anni Rintoo
Hankevetäjä, Luonnosta tuotteeksi -hanke
11.06.2020
Villiyrttireseptejä ja vinkkejä villiyrttiruokien ja -juomien valmistukseen
Oletko maistanut nokkospestoa tai tehnyt poimulehtikasvispyöryköitä? Tiedätkö miltä maistuvat mesiangervopikkuleivät tai miten pihlajanlehtijuomaa tehdään?
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen webinaarissa perehdytään villiyrttien käyttöön ruoanvalmistuksessa. Keruutuotetarkastaja Anni Rintoo ja luonnonyrttineuvoja Mirja Pummila jakavat parhaat villiyrttireseptinsä ja antavat vinkkejä villiyrttien käyttöön.
Tilaisuus pidetäään etänä Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta asennettuna.